Adverteren

Over ANWB Media
Toeristische organisaties kunnen aanhaken bij het tv-programma ‘Het Land van..’. Maar dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven uit andere branches waarbij het product gepositioneerd kan worden ter promotie van ons mooie Nederland. Het derde seizoen van dit programma is vanaf 16 april 2016 te zien bij RTL4. Er zijn verschillende deelname-opties. Zowel voor toeristische partners als partners uit andere gerelateerde branches, maar natuurlijk ook voor de wat kleinere bedrijven.

Promotie via TV blijkt nog altijd zeer effectief te zijn; zeker als dat in combinatie wordt gedaan met andere media-uitingen. Bij ‘Het Land Van..’ wordt in het programma al een koppeling gemaakt met de online portal voor dagrecreatie anwb.nl/landvananwb, die de ANWB de afgelopen jaren flink heeft uitgebouwd. Daarnaast heeft ANWB Media crossmediale pakketten samengesteld voor deelnemende partners.

In iedere aflevering wordt een afwisselende selectie gemaakt van bijzondere uitjes in ons land. Dat zijn dagtochten naar attractieparken, maar ook musea, winkelsteden en fiets- en wandelroutes komen aan bod. De actuele Uit-agenda is een vast onderdeel van het programma.


Vrijheid in invulling
Het tv-programma ‘Het Land Van..’ laat de kijker elke week zien hoeveel mogelijkheden er in Nederland zijn om er een leuk, spannend, gezellig of leerzaam dagje op uit te gaan. Als partner van ‘Het Land Van..’ kun je zo’n item, in samenspraak met de redactie, naar eigen wens invullen. De redactie verwerkt je aanwijzingen en tips tot een aantrekkelijk verhaal dat door een camera journalist wordt gefilmd op jouw locatie. Na de uitzending krijg je de beschikking over het gemonteerde item. Je kunt deze video onbeperkt gebruiken voor je eigen promotiekanalen.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met ANWB Media, via 088-2697701 of adverteerdersinfo@anwbmedia.nl of kijk op www.anwbmedia.nl voor direct contact met één van de accountmanagers.