Over ons

Eropuit met het Land van ANWB
Op het Land van ANWB vind je de leukste dagjes weg, bijzondere avondjes uit en heerlijke nachtjes weg. Zowel gratis als betaalde uitjes, alles bij de hand en vaak direct te boeken met een aantrekkelijk voordeel voor ANWB-leden.

LVANWB_woordmerk_HRZoek op het Land van ANWB  het uitje waar je naartoe wilt, bestel je tickets en reken eenvoudig af met iDeal. De tickets ontvang je in vrijwel alle gevallen per e-mail. Print ze uit, neem ze mee naar het uitje en voorkom lange wachttijden.

 

 

_FVB1239 Stella Gommans by Marleen van Goethem Photography

Over Stella
In het RTL4-programma ‘Het Land Van..’ laat presentatrice Stella Gommans de kijker elke week verschillende toeristische plaatsen, regio’s en activiteiten zien, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Of het nu een stadswandeling, fietsroute, bijzonder gebouw, museum, attractie, accommodatie of een niet te missen streekgerecht is.

‘Het Land Van..’ geeft actuele, praktische en bijzondere informatie en is dan ook hét begin van een leuk, spannend, gezellig of leerzaam dagje erop uit.

Stella Gommans was eerder te zien in programma als Lekker weg in eigen land, Bestemming Nederland, House Vision en The Taste of Life.

“We willen de kijker inspireren om ons eigen mooie land verder te ontdekken”, aldus Stella.